Salve Club Movie

MLM


A sosit timpul ca si tu sa castigi bani pe internet !

Te voi invata toate procedeele si toate facilitatile pe care le vei avea si i-ti voi garanta un castig pe care nu l-ai avut niciodata daca i-mi vei urma toti acesti pasii pe care ii vei avea aici in vederea schimbarii totale a vietii si vei capata libertatea financiara.
Eu caut niste membrii directi pentru aceasta afacere pe care o vom dezvolta treptat pe intelesul tuturor aici pe acest site.
Hai sa discutam despre aceasta afacere pe care o pun la dispozitia ta. Aici este vorba de o afacere MLM !
Ce inseamna o afacere MLM ?

Afacerea de tip Multi Level Marketing ( MLM ), considerata de multi economisti " afacerea viitorului ", presupune transferarea unor produse sau servicii de la producator sau furnizor catre consumatori, prin intermediul unor distribuitori ( pe baza unui plan de marketing ) care sunt recompensati dupa volumul activitatii personale si a structurii sale pe mai multe nivele ( multi-level )
Marketingul in retea este o metoda eficienta de transmitere a informatiei intre persoane, in vederea transferului produselor sau serviciilor de la producator/furnizor catre consumatori, prin intermediul unor consilieri instruiti. 
Se elimina astfel lantul de intermediari ( importator, engrosist, transportatori) si costurile aditionale desfasurarii unei afaceri de tip clasic ( depozitare, magazine, salarii vanzatori, reclama televizata etc.), prin care costul final platit de consumator creste foarte mult. Prin eliminarea tuturor acestor verigi intermediare, diferenta dintre pretul de productie si cel de vanzare (mai mica decat in cazul afacerilor clasice, in care pretul final al produsului este " umflat " artificial ! ) este distribuita, sub forma de bonusuri, intre consilierii colaboratori ai firmei MLM.
Activitatea de Multi Level Marketing este o activitate perfect legala. Trebuie facuta aceata mentiune pentru ca, din pacate, exista inca multe persoane care confunda sistemele MLM cu shemele piramidale ilegale !

PASUL 1 - Incepe sa iti construiesti echipa !

1+2=3

tu aduci doua persoane

1+2+4=7
instruieste-ti noii colaboratori sa faca si ei ceea ce faci si tu


1+2+4+8=15

Sa facem o simpla socoteala: daca sponsorizezi 2 oameni, care ii inveti sa sponsorizeze fiecare cate 2 oameni vei obtine 4 oameni pe nivelul al doilea , 8 pe al treilea, 16 pe al patrulea nivel si 32 pe al 5-lea nivel in structura ta.
Ce se intampla daca in loc de 2 oameni sponsorizezi 3, pe care ii vei invata sa faca la fel? Vei avea 9 oameni pe nivelul 2, 27 pe nivelul 3, 81 pe nivelul 4, 243 pw nivelul5 !
Se considera ca o afacere MLM se face cel mai bine cu 5 oameni seriosi. Un calcul rapid: 5×5=25, 25×5=125, 125×5=625, 625×5=3125 de oameni pe nivelul 5 !!!
Iata ca iti poti dezvolta o retea exploziva cu doar 5 oameni, pe care ii vei invata SA TE COPIEZE.
Nu uita insa: responsabilitatea ta creste odata cu dezvoltarea echipei tale; va trebui sa iti sustii si sa iti motivezi in permanenta intreaga echipa ! Va trebui sa ajungi si sa demonstrezi ca esti UN LIDER ADEVARAT, care isi merita bonusul lunar de cateva mii de lei !
Mai tin sa te anunt ca aici la noi la firma nu se vinde nimic, nu se cumpara nimic, ci doar se promoveaza o afacere, deci prin urmare multi vedem un film pe care il recomandam si prietenilor nostri si in cazul acesta esti platit pentru ca i-ti aduci prietenii la cinema? Acesta fiind un exeplu. Al doilea exemplu: tu ti-ai facut un abonament la vodafone si ti-a placut telefonul care l-ai luat de la ei. Acasa cand ajungi le spui prietenilor si ii indemni sa i-si faca acest abonament pentru ca ai luat un telefon bun de la ei. esti platit pentru acest servici pe care l-ai facut celor de la Vodafone ?
Iata ca se intampla sa facem multe servicii de genul acesta si nimeni nu ne acorda nici un procentaj din castigurile acestora. Aici la aceasta firma pe langa faptul ca nu vinzi nimic doar promovezi acest site esti platit cu un anumit procent pentru fiecare persoana care o aduci fie direct de tine fie adusa de cei adusi de tine.
Daca te intereseaza eu spun ca sa urmezi pasii acesti pe care i-am creat pentru tine pentru a intelege mai bine aceasta oferta cum nu mai e alta !

Click aici pentru a completa formularul de inscriere.

Contact telefon :

Tel. / Phone :   0723755116. Cosmote.
                   0723813195. Vodafon.
                 0745933208. Orange.
 sau


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Catalin Botezatu

catalin botezatu - magazin oficial

English Test

english test - vip

Lenjerie

lenjerie.ro - 25% comision

Asiguratorii

asiguratorii

RCA-Ieftin