Salve Club Movie

vineri, 23 decembrie 2011


Indeplinesteti visul si independenta financiara alaturi de proiectul Salve Club.


Inainte sa-ti spun despre ce este vorba lasa-ma sa-ti pun cateva intrebari.
  • Ti-e groaza la gandul ca in viitor va trebui sa lucrezi pentru un sef care oricand sub orice motiv te poate demite cand vrea ?
  • Iti trece prin minte faptul ca atunci cand vei termina facultatea s-ar putea sa nu-ti gasesti un loc de munca ?
  • Esti nemultumit / a de salariu si iti ajunge deabia pentru cheltuielile generale nicidecum sa-ti platesti o vacanta sau alte lucruri care-ti plac ?
  • Iti doresti sa atingi independenta financiara si sa devii propriul tau sef ?
Daca ai raspuns NU la aceste intrebari inseamna ca ai un echilibru financiar si probabil deja esti independent.Insa daca ai raspuns DA continua sa citesti mai departe.
Probabil, ca si mine faci parte din majoritatea de 90 % din oameni care castiga 10 % din bani, in timp ce 10 % din oameni castiga 90 % din banii lumii.

Datorita acestui fapt mi-am promis ca voi renunta la confort si voi da ceea ce e mai bun din mine pentru a-mi atinge visurile. De aceea m-am incris in  acest  proiect  “ AVITA INTERNATIONAL ” din cadrul companiei Salve Club condusa de domnul Peter Kristofovic.

Acum, hai sa-ti fac o scurta prezentare a acestui proiect.
In 2007 a avut loc Reforma Pensiilor Private .Toate persoanele care lucrau cu carte de munca si aveau intre 25 si 35 de ani, erau obligate sa adere la un fond privat de pensii.
Fiecare agent care incheia un contract primea un comision intre 100-320 Ron.


Fiind un sistem MLM unde iti contruiesti echipa, cei mai multi bani i-au facut cei care au avut echipa cea mai mare.


In anul 2012 asteptam inceperea “ Reformei Sanatatii ” care va cuprinde toata populatia Romaniei. Fiecare persoana va fi obligata sa adere la un fond privat de sanatate, insa el nu plateste nimic atunci, deoarece el plateste deja catre stat.
Comisionul nu se stie inca, asteptam si noi mai multe detalii odata cu inceperea reformei. Pe langa acestea compania Salve Club ofera seminarii de dezvoltare personala si profesionala in fiecare luna, iar la fiecare seminar vom avea parte de prezenta unor lectori internationali, nationali, nutritionisti si alti specialisti.
Cat ma costa toate acestea ?
Inscrierea in cadrul companiei precum si participarea la toate seminariile din anul 2011 consta in achitarea sumei de doar 65 LEI. De la 1 Ianuarie 2012 taxa este de 70 LEI. Pe langa acestea prin intermediul companiei AVITA INT. beneficiezi de sansa de a profita de eventualele oportunitati care vor avea loc.
Deci, sa recapitulam.
  1. Inscrierea este 65 LEI pentru tot anul 2011 in care beneficiezi de seminarii de instruire in fiecare luna si ai posibilitatea de a castiga bani in eventualitatea unei Reforme a Sanatatii in 2012 dupa preferinta ta. ( Esti propriul tau sef ). De la 1 Ianuarie taxa este de 70 LEI.
  2. Iarasi, cei mai multi bani si cele mai multe premii din cadrul companiei le castiga cei ce au echipa cea mai mare.
  3. La seminarii vei avea parte de sfaturi pentru o viata mai sanatoasa si fericita, ( lucruri ce nu se invata in scoli ), instruire in domeniul financiar si sfaturi legate de relatiile interumane.
Acum, daca esti interest / a  sa profiti de aceasta ocazie si sa castigi bani, sa te dezvolti in toate domeniile, sau ai intrebari foloseste sectiunea de Contact sau lasa-mi un comentariu mai jos.


Inscrierile in cadrul campaniei Salve Club sau incheiat. 


Alegi sa traiesti o viata extraordinara ...

sau
una mediocra ?


Un weekend excellent !VA DORIM O REFORMA PROFITABILA !!!

 

Click aici pentru a completa formularul de inscriere.


Contact telefon :

Tel. / Phone :   0723755116. Cosmote.
                   0723813195. Vodafon.
                 0745933208. Orange.
                     0373379117. Romtelecom.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Catalin Botezatu

catalin botezatu - magazin oficial

English Test

english test - vip

Lenjerie

lenjerie.ro - 25% comision

Asiguratorii

asiguratorii

RCA-Ieftin